Članarina Bitcoin društvo SLOVENIJE

20,00 

Pomagaj Bitcoin društvu Slovenije in se včlanite. Z zbranimi sredstvi boste pomagali graditi “novo ekonomijo”. Društvo vsa sredstva porabi pregledno in transparentno. Delujemo v celoti prostovoljno a vendar se z vsemi sestanki, udejstvovanji, operacijami naberejo določeni operativni stroški. Donacije sprejemamo tudi na najbolj možen transparenten način – v kriptovalutah. Naslovi za donacije so na voljo na slednji povezavi! Z članstvom pridobite določene vsebine, podpirate delovanje, srečujete naše člane z podobnimi interesi seveda pa je zaželjeno, da se aktivno ukvarjate in pomagate graditi novo prihodnost.

Kategorija:

Opis

Pridružite se našemu društvu in skupaj lahko naredimo veliko. Večkrat letno se tudi podružimo in si izmenjamo novice, želje, ideje predloge,… Namen društva je tudi druženje naših članov saj v današnjem, tako hitrem svetu, manjka druženja in vzpostavljanja novih poznastev. Poleg tega pa se na raznih druženjih naučimo kaj novega, saj velikokrat skupaj z meetupi potekajo tudi raznovrstna predavanja. Seveda pa nas lahko podprete tudi finančno saj za svoje delovanje potrebujemo tudi sredstva, ki ničkolikokrat pridejo iz “žepov” naših najzvestejših članov.

Pristopna izjava

Ko izpolnite pristopno izjavo Vas vabimo, da članarino nakažete na bitcoin/altcoin/token naslov ali transakcijski račun, ki je na voljo na pristopni izjavi. Z uspešno oddano prijavo se strinjate, da Vaš email naslov uporabljamo za obveščanja o dogodkih društva. Zavezujemo se, da bomo Vaše osebne podatke varovali po zakonu o varovanju osebnih podatkov. O uspešni prijavi v društvo boste obveščeni na Vaš elektronski naslov v nekaj dneh od plačila članarine.

–>PRISTOPNA IZJAVA <–

Statut društva najdete na povezavi.

Članarina Bitcoin društvo SLOVENIJE
Pomakni se na vrhŽelite izvedeti več o dogajanju v slovenski bitcoin skupnosti?
Vas zanimajo dogodki katere organiziramo?
Želite izvedeti več o sami tehnologiji?
Vpišite se na našo mailing listo in sproti vas bomo obveščali o novostih in dogajanju.....

You have successfully subscribed to the newsletter

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Bitcoin Drustvo SLOVENIJE will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.