opengraph
Bitcoin društvo Slovenije
Bitcoin – Open source P2P money

Bitcoin društvo Slovenije je ustanovljeno z namenom, da povežemo slovensko kripto skupnost, organiziramo dogodke, odgovarjamo na vprašanja, pomagamo posameznikom ter se aktivno vključujemo v oblikovanje zakonodaje s strani države, EU in ostalih institucij. Povezujemo se tudi s preostalimi deležniki, ki skupaj z nami pomagajo oblikovati “kripto ekosistem”.

Uradne denarnice Bitcoin društva Slovenije in podprti načini plačila letne člananine

Spletne povezave

Včlanitev v društvo

Vabimo Vas, da se včlanite v Bitcoin društvo Slovenije. Za včlanitev je potrebno izpolniti pristopno izjavo in poravnati letno članarino v znesku 20 €. Članarino lahko plačate z vsemi načini plačila navedenimi na slednji povezaviUstrezno opcijo izberete na pristopni izjavi.

Pristopna izjava

Ko izpolnite pristopno izjavo Vas vabimo, da članarino nakažete na bitcoin/altcoin/token naslov ali transakcijski račun, ki je na voljo na pristopni izjavi. Z uspešno oddano prijavo se strinjate, da Vaš email naslov uporabljamo za obveščanja o dogodkih društva. Zavezujemo se, da bomo Vaše osebne podatke varovali po zakonu o varovanju osebnih podatkov. O uspešni prijavi v društvo boste obveščeni na Vaš elektronski naslov v nekaj dneh od plačila članarine.

–>PRISTOPNA IZJAVA <–

Statut društva najdete na povezavi
Pomakni se na vrh