opengraph
Bitcoin društvo Slovenije
Bitcoin – Open source P2P money

Bitcoin društvo Slovenije je ustanovljeno z namenom, da povežemo slovensko kripto skupnost, organiziramo dogodke, odgovarjamo na vprašanja, pomagamo posameznikom ter se aktivno vključujemo v oblikovanje zakonodaje s strani države, EU in ostalih institucij. Povezujemo se tudi s preostalimi deležniki, ki skupaj z nami pomagajo oblikovati “kripto ekosistem”.

Uradne denarnice Bitcoin društva Slovenije in podprti načini plačila letne člananine

Spletne povezave

Včlanitev v društvo

Vabimo Vas, da se včlanite v Bitcoin društvo Slovenije. Za včlanitev je potrebno izpolniti pristopno izjavo in poravnati letno članarino v znesku 20 €. Članarino lahko plačate z vsemi načini plačila navedenimi na slednji povezaviUstrezno opcijo izberete na pristopni izjavi.

Pristopna izjava

Ko izpolnite pristopno izjavo Vas vabimo, da članarino nakažete na bitcoin/altcoin/token naslov ali transakcijski račun, ki je na voljo na pristopni izjavi. Z uspešno oddano prijavo se strinjate, da Vaš email naslov uporabljamo za obveščanja o dogodkih društva. Zavezujemo se, da bomo Vaše osebne podatke varovali po zakonu o varovanju osebnih podatkov. O uspešni prijavi v društvo boste obveščeni na Vaš elektronski naslov v nekaj dneh od plačila članarine.

–>PRISTOPNA IZJAVA <–

Statut društva najdete na povezavi
Pomakni se na vrhŽelite izvedeti več o dogajanju v slovenski bitcoin skupnosti?
Vas zanimajo dogodki katere organiziramo?
Želite izvedeti več o sami tehnologiji?
Vpišite se na našo mailing listo in sproti vas bomo obveščali o novostih in dogajanju.....

You have successfully subscribed to the newsletter

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Bitcoin Drustvo SLOVENIJE will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.