Bitcoin društvo Slovenije

Bitcoin – Open source P2P money

Predavanja

Organiziramo poučne dogodke, med drugim tudi tradicionalno letno bitcoin srečanje.

Druženje

Društvo organizira srečanja, ki so namenjena spoznavanju članov in odpiranju novih priložnosti.

Novice

Za spremljanje novic se lahko prijavite na naš seznam za obveščanje, Google groups, ali pa spremljate objave na Facebook skupini.

Pridružite se našemu društvu!!!

Pridružite se našemu društvu in skupaj lahko naredimo veliko. Večkrat letno se tudi podružimo in si izmenjamo novice, želje, ideje predloge,… Namen društva je tudi druženje naših članov saj v današnjem, tako hitrem svetu, manjka druženja in vzpostavljanja novih poznastev. Poleg tega pa se na raznih druženjih naučimo kaj novega, saj velikokrat skupaj z meetupi potekajo tudi raznovrstna predavanja. Seveda pa nas lahko podprete tudi finančno saj za svoje delovanje potrebujemo tudi sredstva, ki ničkolikokrat pridejo iz “žepov” naših najzvestejših članov. 

Pomagaj Bitcoin društvu Slovenije z donacijo! Z zbranimi sredstvi boste pomagali graditi “novo ekonomijo”. Društvo vsa sredstva porabi pregledno in transparentno. Delujemo v celoti prostovoljno a vendar se z vsemi sestanki, udejstvovanji, operacijami naberejo določeni operativni stroški. Donacije sprejemamo na najbolj možen transparenten način – v kriptovalutah. Naslovi za donacije so na voljo na slednji povezavi!

Kontaktirate nas lahko na elektronski naslov: [email protected] Sledite pa nam lahko tudi na Facebook skupini ali pa poklepetate z nami na TelegramuV vseh skupinah najdete ogromno informacij in podatkov. Namen teh skupin je, da si delimo znanje med seboj in si pomagamo. Moč skupine je nepredstavljiva in nesebični posamezniki vedno pomagajo vsem znanja željnim članom, ki šele vstopajo v svet kripto valut in bitcoina kot takega.

Včlanitev v društvo

Vabimo Vas, da se včlanite v Bitcoin društvo Slovenije. Za včlanitev je potrebno izpolniti pristopno izjavo in poravnati letno članarino v znesku 20 €. Članarino lahko plačate z vsemi načini plačila navedenimi na slednji povezavi. Ustrezno opcijo izberete na pristopni izjavi.

Pristopna izjava

Ko izpolnite pristopno izjavo Vas vabimo, da članarino nakažete na bitcoin/altcoin/token naslov ali transakcijski račun, ki je na voljo na pristopni izjavi. Z uspešno oddano prijavo se strinjate, da Vaš email naslov uporabljamo za obveščanja o dogodkih društva. Zavezujemo se, da bomo Vaše osebne podatke varovali po zakonu o varovanju osebnih podatkov. O uspešni prijavi v društvo boste obveščeni na Vaš elektronski naslov v nekaj dneh od plačila članarine.

–>PRISTOPNA IZJAVA <–

Statut društva najdete na povezavi
Pomakni se na vrh