V Bitcoin društvu Slovenije smo se odločili, da bomo tudi z naše strani, po svojih najboljših močeh pomagali tistim, ki so v nedavnih poplavah utrpeli veliko škodo. V ta namen smo omogočili poseben Btc naslov kjer bomo zbirali satoshije in PayPal naslov za FIAT nakazila. Vsa sredstva zbrana na ta dva načina bodo predana Zvezi prijateljev mladine Slovenije.

 

Sedaj lahko tudi člani bitcoin skupnosti pokažemo, da znamo stopiti skupaj, da nam ni vseeno za sočloveka in tiste, ki so v nedavni naravni nesreči izgubili vse.

Direktno nakazilo lahko izvedete tudi na:

TRR račun:
Zveza prijateljev mladine Slovenije
Dimičeva ulica 9, 1000 Ljubljana
TRR: SI56 6100 0000 3512 232
sklic: SI00 245021
koda: CHAR
namen: neurje

Vsem donatorjem se za donacije že vnaprej iskreno zahvaljujemo.

In Bitcoin Association Slovenia, we have decided to do our best to assist those who have suffered significant damage in the recent floods. To do so, we have enabled a special BTC address where we will be collecting sats, and a PayPal address for FIAT donations. All funds collected will be transferred to the Slovenian Youth Friends Association.

Bitcoiners, now we can show how we can come together and that we care about our fellow humans, and those who have lost everything in the recent natural disaster.

Direct donations can also be made to:

Bank account:
Slovenian Youth Friends Association
Dimičeva ulica 9, 1000 Ljubljana
IBAN: SI56 6100 0000 3512 232
Reference: SI00 245021
Swift code: HAABSI22
Purpose: storm/flood

We would like to extend our sincere thanks to all donors for their contributions.

Pomakni se na vrh